Background Image

Sjøhushotel in Sortland

Banner ny NL

Overnachting

Overnachten in een vrijstaande vakantiewoning

Restaurant Sjøstua

Restaurant b

Met panorama-uitzicht over Sortlandsundet

Activiteiten

 Onze aanbod in activiteiten

Welkom

'Vesterålen Sjøhus' bevindt direct aan het water met uitzicht op Sortlandssundet en de Gavlfjord. Je vindt ons aan de provinciale weg de 820, slechts 2 km ten noorden van het centrum van Sortland, de blauwe stad aan de zee-engte (sundet) tussen de eilanden Hinnøya en Langøya in de Vesterålen.

Hier, tussen indrukwekkende bergen, zee en fjorden, kun je de nacht doorbrengen in één van onze gemoedelijke 'sjøhus' (zeehuizen) aan de kust. Of je kunt een kamer huren in ons pension 'Møysalen'. Onze sjøhus zijn gebouwd volgens Noorse traditie. 

In het restaurant 'Sjøstua' kunt u een heerlijke maaltijd nuttigen terwijl u geniet van het prachtige uitzicht op de bergen en de zee, de middernachtzon in de zomer of misschien wel het noorderlicht in de winter. Ook voor camper of caravan is er plaats op het terrein.

Goed eten, goede bedden, fijne sfeer en mooie omgeving.  Hier kun je tot rust komen

Een mooie locatie in het hart van de prachtige Vesterålen voor een heerlijke vakantie waar je in alle jaargetijden kunt genieten in de bergen en op het water. Te midden van het indrukwekkende landschap van Vesterålen, Noorderlicht en de Noord-Noorse kustcultuur, bieden we echte en authentieke ervaringen, of je nou rustig aan wilt doen, eten, vissen of zwemmen.

Van harte welkom bij 'Vesterålen Sjøhus',

ons team staat voor u klaar om u te laten genieten van onze prachtige omgeving.

Wij zijn het enige milieu-gecertificeerde reisbedrijf van Vesterålen.

Afdrukken Email